Code de Vino

Способността правилно да се консумират напитки и като цяло течност, днес е изкуството, което води човек към постигане на собствената му природа. Проектът „Code de Vino” е насочен към хора, които искат да се запознаят с важния и в същото време завладяващ свят на вкуса.

„Code de Vino” е независим образователен проект, който указва информационна поддръжка на уникални специалисти и на техните разработки в областта на познанието и развитието на вкуса. В рамките на проекта редовно излиза списание и функционира клуб, който обединява ценители и познавачи на вкуса.

Проектът представя културата на виното като уникално изкуство и пътят на човека към хармония. Мотото на „Code de Vino” означава „пространството на вкуса” и това пространство e редакцията заедно с група експерти и гости — водещите световни експерти в своята област, формирано на страниците на изданието.

Проектът отделя значително внимание на авторското производство на вино и на историята на хората, за които виното е изкуство, древна традиция и дълбока култура. Разказва се за културата на различни напитки (вода, кобилско мляко, кафе, чай, мате) и висококачествени хранителни продукти. Отделни раздели са посветени на инвестициите във виното и изкуството на сомелиерите. Най-голямото събитие на списанието са оценките за млади вина, преди допускането им в продажба. Също така във всеки нов брой читателите могат да очакват гурме-тур, който представя един от регионите на Русия от гледна точка на вкуса.

 

4760
top