Мате

Мате
Автор: Бен Челеро
Тема: Художествени
Година на публикуване: 2008

Книгата „Мате” от поредицата „Алхимичните напитки на света” е увлекателно ръководство в света на легендарната напитка за силата, използвана от древните индианци. За разбирането на дълбочината на тайната, скрита зад популярния днес етикет „Парагвайски билков чай” и за овладяването на тайните на приготвяне на мате като истинска ритуална напитка, на читателите ще помогнат четирите смели пътешественици, които, въоръжени с термос с гореща вода, пътнически дневник и намерение на всяка цена да се срещнат с „духа на Мате”, се отправят към „инициацията” в сърцето на тропическата джунгла.

Книгата включва богат илюстративен материал, предания и легенди, енциклопедични исторически и медицински справки, древни и съвременни рецепти за приготвяне на напитката — всичко това ще помогне на читателя да си изгради цялостна представа за алхимичната напитка.

Ко-автори: Едуард Нима, Марсело Плотник.

Само регистрирани потребители на сайта могат да прочетат тази книга безплатно. Вход.

За регистрация натисни тук.


Книгу с разрешения автора можно полностью прочитать онлайн.

Также вы можете заказать эту книгу в печатном виде. Стоимость: 100 евро.

 

При этом книга является интеллектуальной собственностью автора, и по своему усмотрению вы можете внести добровольное пожертвование за прочтение c помощью системы PayPal, нажав на кнопку ниже.

Попитай автора


Само регистрирани потребители могат да зададат въпрос. Вход.

За регистрация натисни тук.Изпрати на приятел


Share |
Име:
Поща:
Име на приятел:
Адрес на приятел:
Съобщение:
Въведете символите от картинката:
Въведете символите от картинката

993
Във вид за печат
top
Notice: Undefined index: GetCode in /home/olegcherne/public_html/common/descriptor_parser.inc.php(191) : eval()'d code on line 5