Виртуален алхимичен тур „Ритуалът. Северният ъгъл на Авалон”

Навремето, насред безкрайните води на океана, възникнал чуден остров. В неговите изумрудено зелени хълмове, синьо-черни езера и прораснали с гъст мъх оврази се заселил великият народ на богинята Дану, който призвал земните жители към огромни промени. Той разкрил знанията за неизчерпаемите сили на планетата и великите извори, в които живеели вълшебните елфи.

Народът на Дану научил хората да живеят безсмъртно, да ядат вълшебни ядки, да се хранят с божествена сьомга и да пият медовина. Той научил хората на изкуството да се хранят с вкус и да приемат чудодейни напитки. Именно благодарение на това на земята се формирала вероятно една от най-великите култури на съвремието – келтската.

Ирландия, Шотландия, Англия и Уелс се превърнали в центрове за формиране на културата, известна днес като келтска. През нейната лаборатория преминавали Въздухът, Водата, Дървото, Камъкът и Огънят ... А най-голямата тайна в създаването на келтската култура бил един специален център, който свързвал света на грубите енергии със света на фините енергии. И неговото име е Авалон.

Включете с в тура с Олег Черне. 

 

Авалон

Именно оттук започва познанието за северния ъгъл на Великото Деяние, което се опира на южния ъгъл. Именно тук е заложен кодът на развитие на нашата цивилизация или времето, в което грубите енергии изместили по-висшите, пространствените, когато развитието на Земята преминало в една особена фаза на съществуване. Всичко това може да звучи за някои като приказка, измислица, мистификация или езотерика, но тук действителното се крие именно в знанията за това как да постигнем честотите, необходими, за да разберем физическия принцип или, по-правилно казано, формулата, наречена «Авалон». Именно оттук ще започнем и ние.

Авалон е келтската Шамбала, мястото, където, след формирането на живота на Земята по линейните, т. е. смъртни, закони, се запазили пространствените, извънвремеви характеристики. Сливането с тях е възможно само за онзи, който може да промени извънвремевите свойства у себе си, т. е. да пречупи прага на смъртността. Всичко митично и непонятно, свързано с Шамбала, има в действителност ясни физически показатели. Но тъй като хората възприемат Шамбала при понижени свойства, за тях тя е по-скоро езотеричен продукт, отколкото проявен.

Именно това ще разберем на това място, което се е превърнало в убежище за много съвършени хора, мястото, към което се е отправил и Исус Христос след възкресението си.

Следва продължение...

 

Въпроси и отговори

Интересно е в такъв случай каква връзка може да се направи между Авалон и Валхала?

Валхала е ос – източната ос на Авалон, която ще разгледам след две години.

 

30 юни 2013

Попитай автора


Само регистрирани потребители могат да зададат въпрос. Вход.

За регистрация натисни тук.1234
| ALQUIMIA Travel

Изпрати на приятел


Share |
Име:
Поща:
Име на приятел:
Адрес на приятел:
Съобщение:
Въведете символите от картинката:
Въведете символите от картинката

Във вид за печат
top
Notice: Undefined index: GetCode in /home/olegcherne/public_html/common/descriptor_parser.inc.php(191) : eval()'d code on line 5