Кодът на маите

Честотата, която маите определят като върхова възможност на човешкия разум е 260 Hz. Тя се намира в резонансно поле, където енергията на великата звезда на нощното небе — Сириус, се свързва с енергията на Земята. Това се случва на 26 юли. Именно в този резонансен ден, когато Сириус е в директен контакт със Слънцето или по-скоро с неговата сила — КиничАхау (KinichAhaw), жителите на Сириус посещават Земята.

Това е съвършената честотна характеристика, която може да обхване съзнанието. Именно това е и завещанието на великия Кецалкоатъл. (Линк) Т.е. това е структура, която хората впоследствие започват да определят с понятието „бог”.

За хората това е последната единица на Вселената, където има четири посоки и където е възможно да се определят времевите и пространствените характеристики, с които човешкото съзнание работи. Въпреки че там все още се улавят времеви и пространствени характеристики, намиращи се на границата на геометрията, в която човек живее, те вече достигат минималните си стойности. Характеристика на тази структура е пулсацията, т.е. ритъмът. Тоест това е пространство-кристал, където свършва действието на геометричните триизмерни структури. По-специално, на куба, в чиято зависимост се намира човек. Това е онова пространство, в което човешкото съзнание може да постигне максимален ъгъл на развитие.

Маите определят тази структура като структура с пет ъгъла на въртене на енергията, които определят 52 различни видове преобразуване на енергията, разделени в шест посоки (източна, южна, западна, северна, както и зенит и надир (централно). Всяка област има своя ъгъл спрямо надира и зенита.

 

Матрицата Хунаб Ку

Източното сцепване (45 градуса). Синхронизира. Това е най-важната посока, която в същността си провокира връзката и взаимодействието с Утринната звезда (Венера).

Южно сцепване (135 градуса). Създава формата. Ъгълът характеризира максималното разгръщане на енергията. Максимален ъгъл на развитие.

Западно сцепване (225 градуса). Центрира. Ъгълът, който не позволява на енергията да се развива.

Северно сцепление (315) градуса. Изпълва. Ъгълът, който закрива посоката.

Централно (90, 180, 270).   Съизмерва се.

 

По този начин имаме схема за разпределение на вибрациите.

07 май 2011

Попитай автора


Само регистрирани потребители могат да зададат въпрос. Вход.

За регистрация натисни тук.643

Изпрати на приятел


Share |
Име:
Поща:
Име на приятел:
Адрес на приятел:
Съобщение:
Въведете символите от картинката:
Въведете символите от картинката

Във вид за печат
top
Notice: Undefined index: GetCode in /home/olegcherne/public_html/common/descriptor_parser.inc.php(191) : eval()'d code on line 5