Интегрална алхимия

VI. Интегрална дреха

Интегралната дреха е вид дреха, способна да включи определени показатели в нашето тяло, които намират израз във формулата на възприятието. Това оказва върху мозъка ни нерефлекторна реакция, която се основава върху късата вълна на емоциите и има дълъг резонансен ефект, действащ по време на цялото използване на предмета.

Основните показатели на интегралната дреха са нейната форма, цвят и визуалното себе-възприемане по време на носенето й. Интегрална може да се нарече онази дреха, която създава най-малкото три импулса на възприятие, които се преобразуват в определен формат на преживяване. Преживяване, което трябва да възниква всеки път, когато използваме дрехата.

Когато постигнем подобно преживяване, ние получаваме важен енергиен акумулативен ефект, свързан с натрупването на енергия в самата дреха, тъй като изразявайки за определено време интегрално отношение към дрехата, ние слагаме началото на устойчив енергиен обмен, с което придаваме на дрехата съзнание и я ритуализираме.

Интегралната дреха е вид дреха, притежаваща свой ритъм, който не се определя от временни показатели като модата. Най-важната й задача е формата, която трябва да се синхронизира не само с тялото, но и със съзнанието на онзи, който я носи. На второ място идват материалът и цветът. Една такава дреха трябва да се възприема от носещия я и не бива да бъде „изключена”. Тя изгражда определен стил на поведение, тъй като с нейна помощ човекът изразява себе си.

Интегралната дреха може да бъде както сложна, така и проста. Тя може да представлява малко късче плат, кожа или дори тениска. В същото време ако самата дреха няма собствена форма, тя трябва да изразява формата на човека. В този случай ние, един вид, се татуираме чрез дрехата. Ако върху тази дреха има правилно разположени символи, тя се превръща в силен резонатор, като често значително усилва и преобразува живота на човека. Тя може също да ограничава определени процеси, които не отговарят на природата на човека. Въпреки всичко символното натоварване на дрехата трябва да отговаря на законите на интегралността, особено ако символът върху дрехата е най-основното в нея.

С пълната версия на материала можете да се запознаете в едноименната статия.

   1205  

Задай въпрос


Само регистрирани потребители могат да зададат въпрос. Вход.

За регистрация натисни тук.top