Програма „Интегралният мозък“

Дата: 02/09/2022 — 10/09/2022
Адрес: Алтай

Мозъкът е най-важният човешки орган, чиято работа определя качеството на живота. Ако мозъкът ни не притежава необходимата сила, няма как да изпълняваме задачите, които сме си поставили или приели. Разбирането на работата на мозъка е не просто условие за изучаването на собствената ни природа, то ни дава и възможност да се реализираме житейски.

Интегралният мозък обединява множество функции и същевременно представлява както самостоятелен източник на съзнателни импулси, които формират интегралното съзнание, така и комбиниран източник. Той е съвкупност от отделно съществуващи мозъчни дялове, които създават умствените усилия, силите на съзнанието и формите на управление на ума. Интегралният мозък ни дава специфично разбиране за собствената ни природа и възможност да надхвърлим пределите на своята ограниченост.

Интегралният мозък е способен да обработва големи обеми от информация и да управлява работата на тялото, а не да го обслужва. Мозъкът на съвременния човек отдавна пребивава в пасивно състояние: той не само не притежава функциите на мислене, съсредоточаване и удържане на задачите, но често е дори неспособен на примитивно наблюдаване на заобикалящите ни процеси.

Мозъкът на съвременния човек е пасивен статист по отношение на всичко, което уж е било, и генератор на емоции по отношение на това, което сякаш ще бъде. Днес човек на практика е изгубил способността си да взаимодейства със собствения си мозък, той единствено сякаш обслужва с негова помощ т. нар. свои мисли и съзнание.

Всъщност обаче протича единствено обслужване на рефлексите, които са фиксирани в мозъчната кора именно в резултат на това отношение към мозъка. Днес човечеството преживяват невиждано до момента отклонение в работата на този орган, предизвикано от нарушаването на цялостния ритъм, според който мозъкът трябва да живее и, най-важното, да се развива.

Програмата „Интегралният мозък“ е насочена към практическото изработване на разбиране за мозъка като многоизмерна структура с диференцирана система от връзки и управление.


 


Програма

 • Рептилният мозък
 • Подсъзнание
 • Егрегор на мозъка
 • Интегрална анатомия на мозъка
 • Тантра на мозъка

Условия за участие

 • Участието се съгласува чрез подаване на заявка в сайта. При получаване на одобрение, регистрацията се потвърждава в едноседмичен срок.
 • Препоръчителен абонамент за Telegram-канала Алхимия и групата Интегрално съзнание с цел настройване на програмата.

Разписание

Възможни са промени в началната и крайната дата на мероприятието. Ако закупувате билети преди публикуването на препоръчителните полети, моля, уточнете предварително датите!

Начало 2 септември 16:00 на Ипатова планина
Разписание на занятията 3—9 септември 12:00—17:00
Край 10 септември 15:00

 


Цена

  При регистрация до 1 март При регистрация след 2 март
Обща 1500 1700
За членове на клуб INBI 1300 1500
 • Посочените цени са в евро.
 • Регистрацията предполага внасянето на депозит в 7-дневен срок след получаването на одобрение на стойност:
  • 200 евро за всяка програма;
  • депозит за престоя на стойност 4 нощувки (съобщава се индивидуално при резервирането).
   В случай на отказ от участие двете суми не подлежат на прехвърляне или връщане.
 • Не се приемат регистрации без наличието на резервация за престой.
 • Престоят, полетите и транспортът не са включени в цената на мероприятието.
 • Броят места за престой е ограничен. Регистрацията приключва при запълване на местата. Моля, имайте това предвид при регистриране.

Престой

Предвид крайно ограничения брой места за престой, възможностите за настаняване ще бъдат предлагани индивидуално. Престоят включва храната, разрешена в рамките на програмата на семинара.

Заплащане на престоя
  1. В рамките на 7 дни след получаване на одобрение се внася депозит за престоя на стойност 4 нощувки. При отказ от участие, тази сума не подлежи на връщане или прехвърляне.
  2. До 15 май се извършва допълнително плащане до стойност 50% от цената на престоя. При отказ от участие до 1 юни тя може да бъде върната (без стойността на 4-те нощувки). При отказ от участие след 1 юни внесеният депозит не подлежи на връщане. Моля, обърнете внимание, че ако не са заплатени 50% от престоя, организаторът си запазва правото да отмени резервацията!
  3. Остатъкът от сумата за престой се внася непосредствено при пристигане за събитието.

Полети и транспорт

Информация за препоръчаните полети ще бъде публикувана през есента на 2022.

Регистрация

Само регистрирани потребители могат да подадат заявка за мероприятие. Въведи име и парола или се регистрирай тук.


За регистрация натисни тук За регистрация натисни.


Попитай водещия


Само регистрирани потребители могат да зададат въпрос. Вход.

За регистрация натисни тук.Изпрати на приятел


Share |
Име:
Поща:
Име на приятел:
Адрес на приятел:
Съобщение:
Въведете символите от картинката:
Въведете символите от картинката

654
Във вид за печат
top
Notice: Undefined index: GetCode in /home/olegcherne/public_html/common/descriptor_parser.inc.php(191) : eval()'d code on line 5