Програма „Perfect One. Чистият разум“

Дата: 21/09/2022 — 27/09/2022
Адрес: Пенза, Русия

Програмата „Чистият разум“ е насочена към развиването на съвършеното съзнание – вида съзнание, при което се развива способността за опериране с висшите енергийни честоти.

При развиването на съвършеното съзнание трябва да се вземе предвид не само състоянието на ума и мозъка, но и състоянието на цялото тяло, което изисква развиване на свойствата на Тантричното тяло. Най-важният аспект в развиването на съвършеното съзнание са две състояния, наричани с понятията „чисто сърце“ и „чист разум“. Тези състояния са свързани с рационалното и ирационалното развитие на човека.

Тези две сфери са на практика свързани с единното, целостта или разпокъсаността на човешкия опит. Те обаче неизменно отразяват цялата настройка на човешкото съзнание и или ни ограничават, или разкриват способността за изучаване на същността на нещата.

И тук важно е да опознаем живота на съзнанието, тъй като то поражда различни явления, едно от които е и животът на самия човек. Умението за познание и тълкуването на това познание представляват една от най-висшите форми на знанието. Те ни помагат да разберем вътрешните си преживявания и именно това е основата на чистия разум.


Особености и изисквания към участниците в програмата

Ниво на практиката

Методологична програма Школа на Съвършената.

Ниво на практиката: Червена и Бяла роза.

Посещение на занятията

Не се допуска частично посещаване на програмата.

Сънастройка

Препоръчителен абонамент за телеграм-канала The Perfect One и тематичния чат The Perfect One Онлайн  за поддържане настройката към програмата.

Интегрално облекло

При регистрация до 1 август 2022 за всеки участник се приготвя интегрална тениска.

 

Програма


Сакрална анатомия на тялото

Този дял от програмата е посветен на сакралната анатомия на тялото, която представя най-същественото знание, свързано с пътя на развитие и изисква специална подготовка на тялото. В програмата се разглеждат бхавите, а подготовката за тях е важна, за да се неутрализират процесите, които вредят на физическото тяло.

Този дял на програмата включва:

Развиване на тантричното тяло

Развиването на тантричното тяло води до постигането на специален тип разум. Този процес принадлежи на категорията процеси, насочени към подхранването на духа, тъй като формира специална вътрешна среда в тялото. Екстатиката представлява не емоционално отношение към заобикалящото ни пространство, а вътрешно преживяване.

Този дял от програмата включва:

Тантра

Тантра е процес, свързан с активирането на тялото, съзнанието и енергията. Този процес разкрива и повишава съпътстващите го преживявания, което налага умът да бъде държан под контрол. Това изисква да се анализира както състоянието на тялото, така и състоянието на ума.

Този дял от програмата включва:

Биене на Океана от мляко

Биенето на Океана от мляко е символен процес, който среща два аспекта на практическия път – тантра и алхимия. Този процес се нарича още „танц на апсарите“. За това направление в практиката е важно тялото да бъде разбрано като свещен съд (кумбха), в който протича обработването на енергийна есенция от висш порядък (амрита) в процеса на сакралния танц на апсара Менака, наричан Биене на Океана от мляко.

Този дял от програмата включва:

 


Интегрално съзнание

Интегралното съзнание е тип съзнание, което обединява множество функции на мозъка, които служат едновременно като самостоятелен и смесен източник на съзнателни импулси. Интегралното съзнание представлява уникално позициониране на ума и природата на мозъка. При него отделно съществуващи мозъчни дялове създават умствени усилия, сили на съзнанието и форми за управляване на ума, към които може да се отнесе и неорганичното съзнание.

Този дял от програмата включва:

Разписание

21 – 23 септември 19:0022:00
24 – 25 септември 17:0020:00
26 – 27 септември 19:0022:00

Цена

  При регистрация до 1 август При регистрация
след 2 август
Обща 500 600
За членове на клуб ИНБИ 400 500
  • Посочените цени са в евро.
  • Регистрацията предполага:
    • подаването на заявка за участие през сайта;
    • внасяне на предплата в размер на 100 евро, за да се запази място за участие. В случай на отказ от участие сумата не се прехвърля към друго събитие и не подлежи на връщане.
  • Моля, обърнете внимание, че регистрацията се смята за действителна от момента на внасяне на предплатата. Тарифата се определя от датата на фактическата регистрация.
  • Броят на местата е ограничен. Моля, регистрирайте се навреме!

Място на провеждане

Пенза, ул. Кураева, д. 50А, център за практики „Рубиновая гора“

Допълнителна информация

Наталия Шкердина: +7 961 354-94-94, пишете ни.

 Регистрация

Само регистрирани потребители могат да подадат заявка за мероприятие. Въведи име и парола или се регистрирай тук.


За регистрация натисни тук За регистрация натисни.


Попитай водещия


Само регистрирани потребители могат да зададат въпрос. Вход.

За регистрация натисни тук.Изпрати на приятел


Share |
Име:
Поща:
Име на приятел:
Адрес на приятел:
Съобщение:
Въведете символите от картинката:
Въведете символите от картинката

436
Във вид за печат
top
Notice: Undefined index: GetCode in /home/olegcherne/public_html/common/descriptor_parser.inc.php(191) : eval()'d code on line 5